Servering

Vil klimautfordringene gjøre kvalitetskaffe til en sjeldenhet om få år?

Vil klimautfordringene gjøre kvalitetskaffe til en sjeldenhet om få år?

29. mars arrangerer Norsk Kaffeinformasjon og Fairtrade Norge Kaffekonferansen 2017. Her er målet å gi innsikt i de utfordringer vi står overfor når det gjelder produksjon av kvalitetskaffe i årene som kommer.

Det er ingen tvil om at klimaendringene vi opplever påvirker produksjonen av kaffe og med det livene til millioner av småbønder i den 3. verden. Enkelte spår at det allerede i 2030 vil være umulig å produsere høykvalitetskaffe. Hva kan kaffebransjen gjøre med dette? Er det mulig å reversere denne utviklingen og sikre livsgrunnlaget for dem som leverer av å produsere kaffe?

Heldigvis mener flere at svaret på dette er ja – forutsatt at utfordringene tas på alvor.

På Kaffekonferansen 2017 får du bl.a. høre om de utfordringene kaffebøndene møter, og du får også innsikt i hvordan et stort kaffeselskap driver lønnsomt gjennom å satse på bærekraftig kaffe. Deltakerne får også høre nærmere om hvordan bærekraft kan implementeres i en forretningsstrategi.

Les mer på www.kaffekonferansen.no